Anmeldelser, Hovedpuder

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse og Test

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse og Test

Skrevet af

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 

Opdateret: 27. maj 2024
0
(0)

Velkommen til vores test og anmeldelse af Emma Air Grid Hovedpude. 

I denne artikel fortæller Lui om hans oplevelse med Emma Air Grid Hovedpude, da han havde den i hænderne for første gang, og hans tanker efter testen på lidt over 2 uger. Han kommer ind på hvordan Emma Air Grid Hovedpude var pakket, da han modtag den med posten, hvilke features den har og hvad hans vurdering er på flere parametre samt fordele og ulemper. 

Og selvfølgelig hans helt uafhængig mening om Emma Air Grid Hovedpude og om han synes den er prisen værd i forhold til mange andre hovedpuder han har prøvet og vi har testet hos Bedste Søvn.

Highlights fra anmeldelsen:

 • Rated 4,4 ud af 5 Bedste Søvn

 • Den mest kølende hovedpude vi har prøvet til dato

 • God til alle sove stillinger, da den er justerbar

Vores metode

Bedste Søvn har anmeldt over 70 produkter som alle er blevet testet i minimum 2 uger og vurderet på områder som materialer, komfort, køling, støtte og andre kategorier.

I Denne Anmeldelse

Lui gennemgår hans test af Emma Air Grid Hovedpude, en støttende og super lækker justerbar hovedpude fra Emma, der er en følelse af kvalitet. Han synes, at hovedpuden er perfekt til en alle former, da den er justerbar og kan bruges i alle sove stillinger.

Samlet Score: 4,4/5

KategoriScore
Pakning & Førstehåndsindtryk4,5/5
Materiale & Design5/5
Allergivenlighed3/5
Certificering0/5
Vaskbarhed3,5/5
Holdbarhed & Garanti5/5
Pris & Værdi4/5
Komfort & Støtte5/5
Præstation4,5/5
Temperaturregulering5/5
Justerbarhed4/5

Video af min 2 ugers test af Emma Air Grid Hovedpude

Fordele 

 • Bedste kølende hovedpude vi har prøvet til dato med den Air Grid-teknologi

 • Justerbar med 3 lag som du kan tage ud alt efter behov. Har den bedste lynlås skjuler vi har set

 • Kan vaskes i vaskemaskine

 • Har 10 års garanti, da Emma ved deres kvalitetet er en af de bedste på markedet

 • Prøv hovedpuden i 30 nætter helt risikofrit, og kan du ikke lide den, får du alle dine penge tilbage

Ulemper 

 • Ikke helt sikker på om den er allergivenlig, da det ikke oplyses direkte

 • Der er sparet på certificeringerne

 • Kan tilpasses alle, men er kun delvis justerbar

Emma Air Grid Hovedpude Test: 2 Minutters Anmeldelse

Emma Air Grid Hovedpude leverer en exceptionel oplevelse fra levering til brug. GLS’ hurtige levering til min dør gjorde det bekvemt at modtage pakken. Pakningen var solid, og førsteindtrykket var positivt, selvom jeg savnede en manual var hovedpuden nem at gå til og bruge.

Den innovative memory foam pude består af tre lag Hypergel-skum, superblødt skum og viskoelastisk skum, indkapslet i et vaskbart Airgrid® betræk. Selvom allergivenligheden ikke er direkte angivet, er polyester ofte et allergivenligt valg.

Emma tilbyder en imponerende 10-års garanti og 30-dages risikofri prøveperiode, hvilket vidner om deres tillid til produktet.

Produkt billede af Emma Air Grid Memory Hovedpude

Selvom der mangler certificeringer, kompenserer den avancerede design og tilpasningsmuligheder. Med Honeycomb-strukturen og Outlast-teknologien tilbyder den konstant komfort og kølighed. Emma Air Grid Hovedpude kan tilpasses individuelle sovepræferencer med tre justerbare lag, hvilket er passende for de fleste.

Selvom prisen på 2.319 kroner kan virke stejl, leverer puden en unik køleeffekt og tilpasning, der kan retfærdiggøre omkostningen for mange.

Samlet set får Emma Air Grid Hovedpude en topkarakter for sin fremragende temperaturregulering, køling, tilpasningsevne og støtte til nakken.

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse: Førstehåndsindtryk

Jeg har fået sendt Emma Air Grid Hovedpude direkte til min hoveddør af GLS, som bar den op i min lejlighed på første sal sammen med de andre pakker, jeg modtog. Super nemt og bekvemt.

I videoen her til højre (eller nedenunder på mobil) kan du se, hvordan det så ud, da jeg åbnede pakken for første gang, og hvad du kan forvente. En ting, som jeg desværre har glemt at filme, fordi jeg helt ærligt ikke troede, den var justerbar, var selve indholdet. Men mon ikke du vil kunne finde det senere på min Instagram Bedste Søvn eller Bedste Søvn’s Youtube-kanal.

I hvert fald er det en meget anderledes pude. På den bedste måde. Jeg har aldrig set et kølesystem som det, de har lavet med deres gel. Ret sjovt og unikt. Men det kommer vi meget mere ind på senere!

Personligt kan jeg godt lide, når der ligger lidt manualer med i en pakke, og det var desværre ikke tilfældet her, hvilket også gør, at den ikke får topkarakter. Ellers godt pakket ind og rigtig godt førstehåndsindtryk.

 • Pakke & Førstehåndsindtryk Score: 4,5 ud af 5

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse: Materiale & Design

 • Bedste kølende materiale til dato
 • Aftageligt og vaskbart betræk
 • Består af Airgrid teknologien i TPE polyesteren

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Emma Air Grid-hovedpuden, og jeg må sige, jeg er imponeret. Betrækket består af Airgrid® i TPE-polyester, der kan vaskes, hvilket giver en praktisk løsning for vedligeholdelse. Hvad angår selve fyldet, består det af tre lag: Hypergel-skum, superblødt skum og viskoelastisk skum, der samlet skaber en luksuriøs og behagelig følelse.

Når det kommer til allergivenlighed, er der ikke direkte information tilgængelig. Dog er polyester ofte en allergivenlig løsning, hvilket kan være en trøst for nogle.

Jeg fandt det dog bemærkelsesværdigt, at der ikke er nogen certificeringer på produktet, hvilket er uventet for Emma’s produkter. Betrækket kan vaskes, selvom jeg ikke fandt information om hyppigheden af dette.

Emma tilbyder en imponerende 10-års garanti på deres Air Grid-hovedpude samt en 30-dages risikofri prøveperiode. Det er en tydelig indikation på deres tillid til produktet, hvilket gør det værd at prøve.

 • Materiale & Design Score: 5 ud af 5
Emma Air Grid hovedpude som er åben, så du kan se alle lag der er i den.

Allergivenlighed

Er Air Grid hovedpuden allergivenlig? Det er et godt spørgsmål. Der står ikke noget om det nogle steder, og da jeg ikke selv har allergi, kan du ikke stole på min test af det. Det eneste, jeg kan sige ud fra den viden, jeg har, er, at oftest når noget er lavet af polyester og ikke af dun, så er det ofte allergivenligt.

Læs vores artikel om bedst i test allergivenlig hovedpuder på det danske markedet

Hvis dette skulle være den eneste årsag til, at du ikke prøver denne kvalitetshovedpude, så vil jeg anbefale dig at bestille den hjem og prøve den i 30 nætter risikofrit. For hovedpuden kan vaskes, så det burde ikke være en udfordring, men det kommer ud fra en teori, og ikke hardcore facts.

 • Allergivenlighed Score: 3 ud af 5

Certificeringer

Der er slet ikke nogen certificeringer på denne hovedpude, hvilket godt kan undre mig, da det ellers er noget, som alle Emmas produkter ellers har. Om dette er en fejl eller ej, det ved jeg ikke, men jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget.

 • Certificering Score: 0 ud af 5

Vaskbarhed

Betrækket er lavet af Emma’s Airgrid® i TPE-polyester, som kan vaskes. Hvor meget den dog kan vaskes på, har jeg ikke kunne finde på deres hjemmeside. Personligt har jeg selv brugt et hovedpudebetræk fra Dawn Designs, så det er heller ikke noget, jeg har tænkt så meget over. Da jeg bare har vasket det i stedet. Selve hovedpuden tvivler jeg dog på, du skal vaske, så lad heller være med det og start med selve hovedpudebetrækket.

 • Vaskbarhed: 3,5 ud af 5

Holdbarhed & Garanti

Emma tilbyder deres 10-års garanti på stort set alle deres produkter, og det samme gælder for deres Emma Air Grid Hovedpude. Det er en helt utrolig tillid, de har til deres egne produkter. Derudover giver de en 30 nætters risikofri prøveperiode. Det betyder, at du kan få lov til at prøve deres hovedpude i 30 nætter, og hvis du ikke kan lide den eller den ikke lever op til dine forventninger, får du alle dine penge tilbage, og de donerer hovedpuden til et godt formål i stedet!

Så hvis du også gerne vil prøve en hovedpude i topkvalitet uden risiko, vil jeg klart anbefale at prøve denne!

 • Holdbarhed Score: 5 ud af 5

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse: Pris & Værdi For Pengene

 • I den dyre prisklassen
 • Stor værdi for pengene, men stadig dyrt
 • Oftest på tilbud 

Uh, jeg synes denne her er svær efter jeg har prøvet Emma Air Grid Hovedpuden. For det er en super lækker hovedpude, men den koster 2.319 kroner, hvilket klart er den dyreste hovedpude, jeg har prøvet og testet til dato.

Der er ingen tvivl om, at du får en hovedpude, som er utrolig lækker, støtter dit hoved på en helt anderledes måde og har skabt et kølesystem, som er meget anderledes end andre. Men om det er 2.319 kroner værd i forhold til en af mine favoritter, The Nap Puden, som jeg også har testet til kun 599 kroner, er meget svært at sige.

Med 10 års garanti og 30 nætters prøveperiode, så synes jeg klart, det er værd at prøve denne justerbare hovedpude, og så skriv endelig til os, hvad du synes.

 • Værdi Score: 4 ud af 5

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse: Komfort & Support

 • En meget medium memory skum hovedpude. Rater den 5 ud af 10 (10 er hårdt)
 • Super komfortable i alle sove stilling
 • Giver en konstant støtte til dit hoved med Outlast teknologi

Emmas Air Grid®-pude er klart noget andet at lægge sit hoved på end mange af de andre hovedpuder, jeg har anmeldt. Den avancerede aflastning er ikke bare ord, det er rent faktisk noget, den gør. Honeycomb-strukturen former sig efter dit hoved, nakke og skuldre og absorberer trykket, så du ligger så komfortabelt som muligt.

Med Outlast-teknologien er komforten konstant. Du behøver ikke længere at vende og dreje dig for at finde den kølige side af puden; den er der hele tiden, hvilket også giver en ret anderledes søvn for mig, da jeg godt kan lide at mærke den kølige side på puden, og med andre puder oftest har vendt den om for at få den kølige fornemmelse. Det behøver jeg ikke med Air Grid-puden.

Uanset om du ligger på ryggen, maven eller siden, kan den tilpasses til dig. Med de let aftagelige lag af skum og gel kan du skræddersy din egen komfortoplevelse. Ønsker du det blødere eller mere støttende? Højere eller lavere? Det bestemmer du helt selv.

Så hvis du leder efter den ultimative hvileoplevelse, synes jeg, du skal prøve Emmas Air Grid®-pude i de 30 nætters risikofri prøveperiode.

 • Komfort Score: 5 ud af 5
Lui holder en hånd på emma air grid hovedpude imens den ligger på sengen

Emma Air Grid Hovedpude Anmeldelse: Præstation

 • Kan bruges i alle sovestillinger
 • Støtter dit hoved og holder det køligt hele natten
 • Super holdbar med god garanti og prøveperiode 

Jeg må sige, at Emma Airgrid har imponeret mig utroligt meget. Den er virkelig kølende og perfekt til at regulere temperaturen. Hvis du foretrækker en mere neutral temperatur, er denne pude måske ikke lige noget for dig, da den tendens til at være på den kølige side, men det gør den virkelig godt!

Jeg må indrømme, at jeg først opdagede dens delvise justerbarhed lidt sent. Åbningen på puden er så smart lavet, at den næsten er usynlig, og lynlåsen er skjult indeni betrækket. Et virkelig smart design fra Emmas side! Dog, hvis du ønsker en 100% justerbar pude, bør du kigge på andre muligheder som The Nap Pude eller Hugged CoolRest, da de har revet memory skum indeni, som gør, at du kan justere ned til mindste millimeter.

Emma Airgrid har tre lag, som man kan tilpasse alt efter, om man sover på ryggen, maven eller siden. Det er ikke helt perfekt, da der findes mere præcise muligheder, men for de fleste danskere er de tre lag mere end tilstrækkelige.

Alt i alt er Emma Airgrid en virkelig kvalitetspude, der lever op til forventningerne.

 • Præstation Score: 4,5 ud af 5

Temperatur Regulering

Helt klart topkarakter. Den er virkelig kølende og temperaturregulerende. Hvis du foretrækker en mere neutral temperatur, så er det måske en idé at vælge en anden hovedpude, da Emma Air Grid hovedpuden mere har tendens til at være på den køligere side, og det er noget, den gør overraskende godt!

Så for mig har den fået topkarakter i forhold til mange andre temperaturregulerende hovedpuder.

 • Temperatur Score: 5 ud af 5

Justerbarhed

Emma Air Grid Hovedpude er delvist justerbar, og pinligt nok tog det mig noget tid at opdage.. Åbningen på hovedpuden er nemlig så godt lavet, at det bare ligner en syning, og selve lynlåsen er skjult inde i betrækket. Et virkelig godt design fra Emmas side! Hvis du ønsker en 100% justerbar hovedpude, så skal du kigge på The Nap Pude eller Hugged CoolRest hovedpude, da de har revet memory skum indeni.

Emma Air Grid Hovedpuden har nemlig 3 lag indeni, som du kan tage ud alt efter, om du sover på ryggen, maven eller siden.

Folk, der sover på siden: Anbefalingen er at bruge alle 3 lag Folk, der sover på ryggen: Anbefalingen er at bruge 2 lag Folk, der sover på maven: Anbefalingen er at bruge 1 lag, afhængigt af individuelle præferencer

Så den får ikke topkarakter, da der findes andre hovedpuder, du kan være mere præcis med. Når det er sagt, så er de 3 lag mere end perfekte til 98% af os danskere.

 • Justerings Score: 4 ud af 5
Emma air grid hovedpuden er åben og Lui holder en hånd hånd på den for at holde den åben

Skal Du Købe Emma Air Grid Hovedpude?

Køb den hvis.. 

 • du gerne vil kunne justere i forhold til om du sover på ryg, mave eller side

 • du godt kan lide at sove med hovedet køligt hele natten. Dette er den bedste kølende hovedpude vi har prøvet hos Bedste Søvn

 • du søger en luksus hovedpude som støtter dig hele natten

Køb den ikke hvis.. 

 • du ikke kan lide at ligge køligt med hovedet

 • du er meget allergier og er bekymret for du måske måske kunne få en reaktion, når den ikke er testet for præcis dette

Hvordan Jeg Testede Emma Air Grid Hovedpude

Jeg sov med Emma Air Grid hovedpuden hver nat i over to uger. Jeg tilføjede et hovedpude betræk fra Dawn Designs. Det var Marts måned i min anmeldelsesperiode og jeg har haft sovet med den anbefalede ideelle sovetemperatur på ca 18 grader.

Oftest Stillede Spørgsmål

Ja det kan den! Du kan tilpasse den alt efter om du sover på ryggen, maven eller siden, da den er justerbar:

 • Folk, der sover på siden: Anbefalingen er at bruge alle 3 lag
 • Folk, der sover på ryggen: Anbefalingen er at bruge 2 lag
 • Folk, der sover på maven: Anbefalingen er at bruge 1 lag, afhængig af individuelle præferencer

Air Grid®-teknologien, med sin innovative tilgang, skaber en unik og næsten svævende oplevelse, der dynamisk tilpasser sig forskellige sovestillinger. Den bidrager til at opretholde en korrekt rygposition, forbedrer søvnkvaliteten og øger åndbarheden samtidig med effektiv trykaflastning. Alt dette fås i ét produkt, der er udviklet med komforten i centrum.

Den koster 2.319 kroner hvad der ligger i den høje ene. Den er dog at finde på tilbud fra tid til anden, så skriv dig om til vores nyhedsbrev og vi vil give dig besked, når de bedste tilbud kommer.

Andre Artikler om Hovedpuder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Eftersom du fandt dette indlæg nyttigt...

Follow us on social media!

Vi er kede af, at dette indlæg ikke var nyttigt for dig!

Lad os forbedre dette indlæg!

Kan du fortælle os, hvordan vi kan forbedre dette indlæg?