Anmeldelser, Hovedpuder

The Nap Pude Anmeldelse og TEST 2024 • Alt du skal vide

The Nap Pude Anmeldelse og TEST 2024 • Alt du skal vide

Dette indlæg er skrevet og udgivet af

Lui Høyer

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 

Opdateret: 2. januar 2024
Best i test hos Bedste Søvn mærke
Produkt billede af the nap pude

The Nap Pude

The Nap

Pris: 899 kr

Dette er uden tvivl den bedste nakkestøttende-ergonomiske-kølende-allergivenlige-justerbare hovedpude vi har på det danske markedet. Både hvis du spørg eksperter og forbruger.

Den er tit på tilbud, og du er så heldig at at The Nap har en 30 nætters test periode hvor du risikofrit kan få lov til at prøve den og sende den retur, hvis du skulle være en af de få som ikke kan lide den.

 • Garanti: 30 nætters prøveperiode
 • Mål: 50×70 (Størrelsen du finder på 5 stjernet hoteller)
 • Materiale fyld: 70% Cold Touch memory foam / 30% polyester fibre
 • Materiale blå side: 70% økologisk bambus / 30% Cold Touch gel
 • Materiale hvid side: 100% økologisk og okeo tex certificeret bambus viskose
 • Vask: 30 grader (mellembetrækket, ikke fyldet)
 • Tørretumbler: Anbefales ikke
 • Leveringstid: 1-4 hverdage

Vi har lige taget et kig på The Nap Pude, og hold nu fast – den er ikke bare en almindelig hovedpude! Denne vidunderpude får tommelen op fra både eksperter og forbrugere. Hvad er det, der gør den så speciel? Læs med her.

Highlights fra artiklen:

 • Hovedpuden fra The Nap har vundet som bedste hovedpude i 5 kategorier hos Bedste Søvn
 • Blandt fordelene er: Allergivenlig, justerbar, vaskbar, miljøvenlig og mange flere
 • Prisen på puden er mellem 452,50-899 kommer an på tilbud og antal du køber
Lui står med the nap puden i hånden foran ham

The Nap Pude video anmeldelse og test

Levering og unboxing af The Nap Pude

Lui har været inde og købe hovedpuden på deres hjemmeside og bestilt den hjem. Den blev leveret på kun to dage.
 
I videoen kan du se hvordan vi modtog den og selve unboxingen af puden. Vi brugte den allerede samme dag vi pakkede den ud, og behøver ikke at vente de populærer 24 timer. Så hvis du er den utålmodige kunne vi nemt havde placeret det som en fordel også!

Fordele ved The Nap Pude

Vi dykker ned i nogle af de utallige fordele ved denne hovedpude, og det er ikke til at overse, at Niklas, manden bag TheNap, virkelig har haft forbrugeren i tankerne under hele skabelsesprocessen af denne geniale hovedpude.

Det er ikke for sjovt at The Nap puden har vundet i følgende kategorier hos os som den bedste:

100% Justerbar grundet revet memory skum

Er du i tvivl om, om The Nap Pude er den rette for dig? Ingen panik! Det her er en af de mest justerbare puder, du kan få på det danske marked. The Nap Pude er udstyret med revet memory skum, hvilket betyder, at du kan trække præcis den mængde skum ud af hovedpuden, som du ønsker, og tilpasse den præcis efter dine behov.

Passer til alle sovestillinger – også din.

Denne justerbarhed gør den ideel til enhver sovestilling. Uanset om du er en entusiastisk mave-lurer, en dedikeret side-sover eller en klassisk ryg-beklukker, kan du skræddersy The Nap Pude, så den passer præcist til dig. 

Cold-Touch – sikre at din hovedpude altid er kølig

Kold eller varm? Med denne The Nap Pude behøver du ikke vælge – du får simpelthen det bedste af begge verdener. Den er designet til at være din ultimative helårs pude, fordi den har to sider, der leverer de optimale forhold året rundt.

Den hvide side med det blå gel benytter sig af noget, de kalder for Cold Touch teknologi. Denne side af puden forbliver dejlig kølig, så du kan nyde en forfriskende lur selv på de varmeste dage.

Den anden side er lavet af 100% økologisk bambus, og den er ikke kun blød, men den holder også på varmen. Perfekt til de kølige måneder, hvor du har brug for lidt ekstra varme.

the nap pude varmende og kølende pude

Allergivenlig og vegansk

“En pude, der passer til alle, skal også kunne bruges af alle” skriver The Nap selv. Og de mener det virkelig. Deres pude er skabt af allergivenligt, økologisk bambus. Bambus er ikke bare hypoallergen – det kan også bruges af folk med allergi eller sart hud. Og som om det ikke var nok, så er puden også lavet af 100% OEKO-TEX certificeret materiale, hvilket betyder, at den er helt fri for sundhedsskadelige stoffer. Med The Nap Pude kan du derfor trygt boarde flyet til drømmeland.

Perfekt til mennesker med nakke- og rygsmerter

En pude skal være som en personlig rygsøjle- og nakkestøtte, og nyere forskning bekræfter faktisk, at valget af den rigtige pude kan være en afgørende faktor. Dun- og fjer puder er ofte for bløde til at give den nødvendige støtte, hvilket kan føre til nakke- og rygsmerter.

Hos The Nap har de valgt at tænke ud af “puden”. De har skabt en innovativ justerbar pude af revet memory foam, hvor fyldet nemt kan tilføjes eller fjernes. På den måde kan du opnå den optimale støtte og højde, der passer perfekt til din krop og dine individuelle behov.

Så i stedet for at kæmpe med en pude, der insisterer på at være for blød eller for hård, kan du med The Nap Pude tilpasse den præcist, som du ønsker det.

Design

Materialer i The Nap Pude

The Nap pude er både økologisk, vegansk og allergivenlig grundet de materiale valg som de har taget, da. delavede den.

Cold Touch teknologi

Cold Touch er hele årsagen til at denne pude er en af vores favoritter. Personligt kan vi godt lide at sove med hoved koldt og grundet denne teknologi som The Nap bruger i deres pude er det muligt at holde hovedpudet koldt i varmen også.

Du finder teknologien på deres blå side og inde i deres memory foam skum.

 • Materiale fyld: 70% Cold Touch memory foam / 30% polyester fibre
 • Materiale blå side: 70% økologisk bambus / 30% Cold Touch gel

100% økologisk Bambus

Størstedelen af the nap pude er lavet af 100% økologisk OEKO tex certificeret bambus, hvad der også er årsagen til at den er allergivenlig, da bambus er hypoallergen.

Bambussen bruges både på den blå og side side af puden.

 • Materiale blå side: 70% økologisk bambus / 30% Cold Touch gel
 • Materiale hvid side: 100% økologisk og okeo tex certificeret bambus viskose

Polyester

Polyester er den sidste ingrediense til The Nap pude. Du finder polyesteren som en del af fyldet inde i selve puden.

 • Materiale fyld: 70% Cold Touch memory foam / 30% polyester fibre

Vask og vedligholdelse af The Nap Pude

mellembetrækket på puden kan tåle en tur i vaskemaskinen ved 30 grader, men fyldet er nok ikke så begejstret for den ide – medmindre du er på udkig efter en klumpet og ødelagt pude, selvfølgelig.

Vi er fan af, at vores ting kan blive kastet direkte i vaskemaskinen og så er det overstået. Men vi elsker det endnu mere, når vi kan køre den op på 60 grader. Husstøvmiderne er ikke vilde med den varme og dør først ved ca 60 grader. Vi håber at TheNap vil fokusere på dette som deres næste punkt i jagten på den perfekte hovedpude.

Garanti: 30 dages prøveperiode

Selv om der bliver skrevet at the nap puden er til alle, og vi er enige, så er der ingen regler uden undtagelser. Det samme gælder selvfølgelig også for denne pude. Så et er at det er et godt salgstrick, noget andet er at det er en god måde at sikre dig som forbruger at du rent faktisk kan bruge den før du beholder den. Og det har du mulighed for her med 30 nætter prøveperiode, hvor du kvit og frit kan bruge den, prøve den og sende den retur hvis du ikke kan lide den.

Pris for The Nap Pude

Prisen for The Nap Pude er som udgangspunkt 899 kr. Du finder den dog tit på en rabat til 599 kroner, og hvis du ønsker den endnu billigere, kan du købe to og få ekstra rabat.

Synes vi den er prisen hver på selv 899 kroner? Helt afgjort. Spørg dig selv om hvad det er værd for dig at sove køligt om natten og ikke have nakke- og ryg smerter. Vi synes klart det er mellem 452,50 – 899 kroner værd.

TheNap Trustpilot og Kundeservice

TheNap Trustpilot taler næsten for sig selv med en solid 4,8 ud af 5. Det skyldes ikke rocket science, men en kombination af et fantastisk produkt, en god garanti og en venlig kundeservice. Tre simple ingredienser, der tilsammen udgør opskriften på en topkarakter på Trustpilot, og dem har de tydeligvis mestret til fulde. 

Guide: Sådan køber du en The Nap hovedpuden

Her kan du se hvor enkelt det er at købe din egen afslappende og himmelske Emma Cloud pude! Hos Emma.dk har de gjort det nemt og bekvemt for dig at bringe den ultimative komfort ind i dit hjem. Følg disse enkle trin, og du vil snart være på vej til at nyde drømmende nætter og afslappende hviletid.

Proces:

 1. Besøg thenap.dk: Start din rejse ved at besøge thenap.dk og find den perfekte The Nap hovedpude. Du kan også trykke her og komme direkte derind ind til puden.

 2. Vælg antal: Det ønskede antal puder for at sikre, at din søvnoplevelse er skræddersyet til dine behov.

 3. Tilføj til kurv: Når du har valgt din kommende favorit pude, skal du klikke på ‘Tilføj til kurv’ for at begynde din rejse mod en dybere søvn.

 4. Fortsæt til betaling: Gennemgå dine valg, og klik derefter på ‘Fortsæt til kassen’ for at indlede betalingsprocessen, hvor du kan dele betalingen op ved at vælge Klarna.

 5. Udfyld leveringsoplysninger: Brug et øjeblik på at indtaste dine leveringsoplysninger og vælge din foretrukne betalingsmetode.

 6. Bekræft købet: Klik på ‘Bestil’ for at bekræfte dit køb og sende dine nye puder på vej til dig.

 7. Vent spændt: Nu kan du læne dig tilbage, slappe af og glæde dig til, at din Emma Cloud pude bliver leveret indenfor 1-4 hverdage.

Så enkelt er det at skabe en mere behagelig søvnoplevelse.

Oftest stillede spørgsmål

Den koster normalt 899 kroner, men kan tit findes på tilbud helt ned til 452,50 kroner ved køb af to.

Grundet dens justerbarhed kan alle sove med The Nap puden. Både ryg-, mave- og sidde liggende.

Hovedpuden er fuldt med revet memory skum, som gør at du kan justere den præcis som du vil have det. Du ligger blot mere revet skum ind eller ud af puden i forhold til hvad du ønsker.

Ja. Den blå side holder hovedpuden kold grundet dens Cold Touch teknologi som er bygget ind i det blå gel

Ja. Den hvide side holder hovedpuden varm grundet den økologiske bambus.

Best i test hos Bedste Søvn mærke
Produkt billede af the nap pude

The Nap Pude

The Nap Pude

Pris: 899 kr

Dette er uden tvivl den bedste nakkestøttende-ergonomiske-kølende-allergivenlige-justerbare hovedpude vi har på det danske markedet. Både hvis du spørg eksperter og forbruger.

Den er tit på tilbud, og du er så heldig at at The Nap har en 30 nætters test periode hvor du risikofrit kan få lov til at prøve den og sende den retur, hvis du skulle være en af de få som ikke kan lide den.

 • Garanti: 30 nætters prøveperiode
 • Mål: 50×70 (Størrelsen du finder på 5 stjernet hoteller)
 • Materiale fyld: 70% Cold Touch memory foam / 30% polyester fibre
 • Materiale blå side: 70% økologisk bambus / 30% Cold Touch gel
 • Materiale hvid side: 100% økologisk og okeo tex certificeret bambus viskose
 • Vask: 30 grader (mellembetrækket, ikke fyldet)
 • Tørretumbler: Anbefales ikke
 • Leveringstid: 1-4 hverdage
Lui Høyer

Hej mit navn er Lui 👋

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 🛌 😴 💤

Hvor brugbart var dette indlæg?

Hjælp os med at blive bedre med din bedømmelse af indlægget.

Fedt! Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Modtag spændende nyheder og test af produkter direkte i indbakken.
Hvad kan vi gøre bedre?