Bedst i test, Tyngdedyner

Bedste Tyngdedyne 6 kg test og guide: Her vores 6 bedst i test tyngdedyner på 6 kg

Bedste Tyngdedyne 6 kg test og guide: Her vores 6 bedst i test tyngdedyner på 6 kg

Skrevet af

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 

Opdateret: 12. april 2024
Vi har udvalgt produkter der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.
Artiklen er baseret på test og research, men indeholder sponsorerede elementer, herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.
5
(2)

Velkommen til vores guide om tyngdedyne 5 kg! Vi har personligt testet adskillige tyngdedyner og er ivrige efter at dele vores indsigt og anbefalinger med dig, så du kan finde den bedste tyngdedyne. Efter at have brugt dynerne i 14 dage, er vi klar til at give dig en detaljeret vurdering. Lad komme i gang med gennemgå anmeldelserne og finde ud af, hvilken der er danmarks bedst i test tyngdedyne!

Highlights fra artiklen:

  • Se alle forhandlere af en tyngdedyne 5 kg (vi har testet 3 af dem)
  • Alle tyngde- og kugledynerne kan prøve mellem 15-100 nætter risikofrit
  • Vokne med en vægt på 31-60 kg kan bruge en tyngdedyne 5 kg
anmeldt, prøvet og testet af Bedste Søvn
ella tyngdedyne 5 kg som ligger sammen foldet

Ella tyngdedyne 5 kg

Anew Sleep

Pris: 1.299 kr

Dette er en af vores favoritter! Denne kugledyne er perfekt til dig, der ønsker en veganske tyngdedyne. Med sine 7 lag af unik komfort omslutter den din krop, hvilket reducerer stress og uro, så du hurtigere kan falde i søvn.

Det bedste er, at du kan prøve den i 30 nætter risikofrit! Uanset om det er sommer eller vinter, vil denne dyne give dig den gode søvn, du fortjener. 

anmeldt, prøvet og testet af Bedste Søvn
Kvinde der ligger med en scandinavian rest tyngdedyne på 5 kg

Scandinavian tyngdedyne 5 kg

Scandinativan rest

Pris: 1.099 kr

Den er test og i den grad bestået! Scandinavian Rest tyngdedynen er simpelthen fantastisk! Den unikke 7-lags opbygning med miljøvenlige glaskugler, holdbart polyester, silkeblødt bomuld og temperaturregulerende bambus gør denne tyngdedyne til en god investering. Det er sjældent at finde en dyne af så høj kvalitet, der samtidig er så nem at vedligeholde og har en 100 dages søvn garanti samt et kundeservice niveau der er så højt.

anmeldt, prøvet og testet af Bedste Søvn
kvinde sidder på huk med hugged tyngdedyne 5 kg omkring hendes skulder

Hugged tyngdedyne 5 kg

Hugged

Pris: 999 kr

Vi har haft denne tyngdedyne fra Hugged i hånden og forstår udmærket at den har fået 5/5 stjerner fra over 260 kunder og en fantastisk 4,8/5 stjerner rating på Trustpilot, er denne dyne et ægte hit.

Tyngdedynen er blevet en af vores favoritter og er en af de tyngdedyner som vi også selv bruger i vores hjem. I tilfælde af at du ikke bliver glad for den, så er der en god garanti på 30 nætter.

Duermo tyngdedyne 5 kg ligger sammenfoldet

Duermo kugledyne 5 kg

Duermo

Pris: 1.498 kr

Med mere end 10.000 kunder tør vi godt side at dette er en af de kugledyner, som danskerne også foretrækker. Vi har desværre ikke haft den i hånden endnu, men vi tør godt sige at du med stor sandsynlighed vil blive begejstret. Kugledynen er speciel god til dig med allergi. og Duermo tilbyder at du kan få lov til at prøve den af i 14 dage.

SooSleep tyngdedyne 5 kg sammenfoldet

Soo Sleep tyngdedyne

SOO® Kugledynen

Pris: 1.795 kr

Vi har ikke selv haft fornøjelsen af at prøve denne tyngdedyne fra SooSleep, men en ting er sikker: Den er en favorit hos kunderne. Tyngdedynen er miljøvenlig og har vundet som bedst i test hos andre. Derudover så følger der også et gratis betræk med til dynen.

Goodnight tyngdedyne 5 kg sammenfoldet

Goodnights tyngdedyne

Goodnights

Pris: 1.199 kr

Tyngdedynen har haft dig i tankerne i mens den er blevet lavet. Den er lavet i miljøvenlig bambus og skulle derfor være allergivenlig. Det er ikke noget som de har oplyst, så tag det med et gran salt.

Du kan få lov til at prøve denne tyngdedyne 5 kg i 30 nætter uden risiko!

Tyngdedyne 5 kg – Hvem må bruge en den?

En tommelfinger regel, når vi regner ud hvor meget vægt du skal bruge for at få det meste ud af din tyngdedyne og ikke føle du bliver mast, er 8-12% af din egen kropsvægt.

Tyngdedyne 5 kg passer til:

  • Folk der vejer mellem 31-60 kg
Størrelsen på en tyngdedyne 5 kg er alt i mellem 100x140cm, 140x200cm og 140x220cm, da en tyngdedyne 5 kg også kan fåes til børn. Størrelserne kan dog godt varierer fra forhandler til forhandler. 
Husk: Mange forhandler har prøveperiode og tilfredshedsgaranti fra alt i mellem 14 til 100 dage. Så prøv lidt forskelligt og tag dig god tid, når du skal vælge en kugledyne 5 kg til dit barn eller dig selv. 
kvinde som ligger i sengen og smiler med en tyngdedyne 5 kg over sig

Forskellige vægtklasser og kategorier en tyngdedyne kan have:

Der findes mange forskellige slags tyngdedyner, som du kan se her nedenunder er der præcis 11 slags, og de passer hver især til forskellige vægtklasser og kropstyper.
Vi ved det kan være svært at finde ud af hvilke brands der rent faktisk har lige præcis den vægtklasse du har brug for. Derfor har vi nu lavet en artikel om hver af dem, så du nemt kan finde den tyngdedyne og kugledyne du har brug for

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Eftersom du fandt dette indlæg nyttigt...

Follow us on social media!

Vi er kede af, at dette indlæg ikke var nyttigt for dig!

Lad os forbedre dette indlæg!

Kan du fortælle os, hvordan vi kan forbedre dette indlæg?