Tyngdedyner

Tyngdedyne 6 kg – De bedste på markedet

Tyngdedyne 6 kg – De bedste på markedet

Dette indlæg er skrevet og udgivet af

Lui Høyer

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 

Opdateret: 6. december 2023

Velkommen til vores guide om tyngdedyner til voksne! Vi har personligt testet adskillige tyngdedyner og er ivrige efter at dele vores indsigt og anbefalinger med dig, så du kan finde den bedste tyngdedyne. Efter at have brugt dynerne i 14 dage, er vi klar til at give dig en detaljeret vurdering. Lad komme i gang med gennemgå anmeldelserne og finde ud af, hvilken der er danmarks bedst i test tyngdedyne!

Highlights fra artiklen:

  • Se alle forhandlere af en tyngdedyne 6 kg
  • Alle tyngde- og kugledynerne kan prøve mellem 15-100 nætter risikofrit
  • Vokne med en vægt på 61-80 kg kan bruge en tyngdedyne 6 kg
SooSleep tyngdedyne 7 kg sammenfoldet

Soo Sleep tyngdedyne 6 kg

SOO® Kugledynen

Pris: 1.995 kr

Vi har ikke selv haft fornøjelsen af at prøve denne tyngdedyne fra SooSleep, men en ting er sikker: Den er en favorit hos kunderne. Tyngdedynen er miljøvenlig og har vundet som bedst i test hos andre. Derudover så følger der også et gratis betræk med til dynen.

Tyngdedyne 6 kg – Hvem må bruge den?

En tommelfinger regel, når vi regner ud hvor meget vægt du skal bruge for at få det meste ud af din tyngdedyne og ikke føle du bliver mast, er 8-12% af din egen kropsvægt.

Tyngdedyne 6 kg passer til:

  • Folk der vejer mellem 51-70 kg
Størrelsen på en tyngdedyne 6 kg er oftest 140x200cm, men nogle tilbyder også 140×220 cm Størrelserne kan dog godt varierer fra forhandler til forhandler. 
Husk: Mange forhandler har prøveperiode og tilfredshedsgaranti fra alt i mellem 14 til 100 dage. Så prøv lidt forskelligt og tag dig god tid, når du skal vælge en kugledyne 6 kg. 
kvinde ser betænksom ud i sengen med en tyngdedyne 7 kg over sig

Forskellige vægtklasser og kategorier en tyngdedyne kan have:

Der findes mange forskellige slags tyngdedyner, som du kan se her nedenunder er der præcis 13 slags, og de passer hver især til forskellige vægtklasser og kropstyper.
Vi ved det kan være svært at finde ud af hvilke brands der rent faktisk har lige præcis den vægtklasse du har brug for. Derfor har vi nu lavet en artikel om hver af dem, så du nemt kan finde den tyngdedyne og kugledyne du har brug for
Lui Høyer

Hej mit navn er Lui 👋

Det er mig, som har skrevet teksten, testet produkterne og taget/fundet billederne. Min lidenskab for søvn og velvære har ført mig dybt ind i søvnens verden. Jeg bruger hver uge mange timer på research, test og sammenligning af alt udstyr til det drømmende land. Alt sammen for at kunne præsentere dig for de mest præcise og anvendelige produkter på det danske markedet. Uanset om du er her for at lære, sammenligne produkter eller finde den optimale løsning til dine søvnbehov, håber jeg, at du finder det, du søger 🛌 😴 💤

Hvor brugbart var dette indlæg?

Hjælp os med at blive bedre med din bedømmelse af indlægget.

Fedt! Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Modtag spændende nyheder og test af produkter direkte i indbakken.
Hvad kan vi gøre bedre?